5/5

Over ons

In 1994 is Remco de Wever B&W Parket begonnen met een winkel aan de Pannenkoekstraat in Rotterdam. Wij zijn na 30 jaar uitgegroeid tot een echt familiebedrijf en inmiddels gevestigd in Bergschenhoek, Weg en Land 40a.

Wat kunnen wij jou bieden

Je kunt bij ons terecht voor het installeren van een nieuwe vloer, het renoveren van een bestaande vloer, het herstellen van een schade of het bekleden van een trap. B&W Parket werkt met eigen vloerleggers van wie de meesten met ons meegegroeid zijn de afgelopen 30 jaar en dus een schat aan ervaring hebben. Remco is samen met zijn broer vaak in de winkel te vinden en verder komt hij veel bij de klant thuis. Hij verzorgt het inmeten, de voorcontroles en geeft advies over de te maken keuzes.

30 jaar Parketspecialisten

Van een ambachtelijke traditionele visgraat parketvloer tot aan een brede eigentijdse plank, een design laminaat vloer of een tijdloze pvc- of bamboe vloer, bij ons kunt u altijd slagen! Een parketvloer plaatsen op vloerverwarming? Voor ons geen enkel probleem. Wij hebben de expertise in huis! Wilt u uw huidige vloer voorzien van een nieuwe look of is deze toe aan een schuurbeurt? Wij zijn de specialisten in vloerrenovatie .

 

Vragen over onze collectie?

Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel!